Apparaten en accessoires
Vegetarische bonenburger
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 stuks
Ingrediënten
-
verse bladpeterselie enkel de blaadjes6 takjes
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd120 g
-
havervlokken50 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt (gewicht na het uitlekken)265 g
-
½ - 1 tl chilisaus, rood, bv. Tabascosambal oelek½ - 1 tl
-
mosterd2 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
plantaardige olie om te frituren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
9 g
Calorieën
755 kJ /
180 kcal
Vetten
5 g
Vezels
8.1 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Burgertijd!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Geen beoordelingen
Glühwein
15min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Paella met kidneybonen
55min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Stoofgerecht met tofu
30min